Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Za jak dlouho po rizikovém styku můžu jít na testy?

Infekce Peter 2.3.2020

Dobrý den, chtěl bych se zeptat za jak dlouho po rizikovém styku kdy mám podezření na chlamydie, které dotyčná osoba prý měla můžu jít na testy. Byl som po 9 dnech a vyšli negativní, i na kapavku, ale zánět v krku ani časté močení nepřestává. Můžu považovat výsledky za relevantní i po tak krátké době?
Jaká jiná pohlavní nemoc by mohla mít příznaky zánětu v krku se zvětšenými mandlemi a zánět močové trubice? (při styku proběhl orální sex i hluboké líbání) Předem děkuji za reakci.

Doplňující dotaz: Můžu považovat výsledky za relevantní vzhledem k zmíněným faktům? Příznaky v krku se dostavili po 3 dnech a v močové trubici po 8 dnech. O jakou jinou případnou std by se mohlo jednat vzhledem k zmíněným příznakům?

Doplňující dotaz: prosím o zodpovezení otázky zda jsou testy po 9 dnech relevantní? Byl na výtěrech močové trubice, znovu mu je odmítají udělat.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:


Dobrý den, tak nejdříve v úvodu uvedu, že jak kapavka, tak i chlamýdie (mykoplasmata, ureaplas...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dětské kožní (dermatovenerologie), Korektivní dermatologie Pracoviště: Poliklinika Anděl - Dermatovenerologie

Pokud přetrvávají obtíže, doporučuji kontrolní výtěry z močové trubice a krku po 10 dnech...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dětské kožní (dermatovenerologie), Korektivní dermatologie Pracoviště: Poliklinika Anděl - Dermatovenerologie

Pokud byly výtěry provedeny po 9 dnech a vyšetřovalo se vše ( chlamydie, mykoplastama, ureapla...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Za jak dlouho po rizikovém chování jít na testy na kapavku a chlamydie?
Rád bych se Vás zeptal ohledně kapavky či chlamydie....
Za jak dlouho po rizikovém chování jít na testy na kapavku a chlamydie?
Rád bych se Vás zeptal paní doktorko, po jak dlouhé...
Těhotenský test
Dobrý den, chtěla bych se zeptat když jsem měla pohlavní...
Kdy udělat těhotenský test
Dobrý den, ráda bych se zeptala jak dlouho od pohlavního...
Za jak dlouho po rizikovém chování jít na testy na kapavku?
Byl jsem na erotické masáži a bohužel se mi dotkla...
Těhotenský test
Dobrý den, poslední MS 25-31.1 cykly mám cca 46 dnů....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Za jak dlouho může jizva na slunce?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zta jak dlouho mohu jizvu (1. stará 5 měsíců...

Za jak dlouho můžu otěhotnět

Dobrý den,skoro šest let jsem brala HA Mercilon,již tři měsíce ho neberu.První...

Za jak dlouho můžu pít alkohol po antibiotikách?

Dobrý den, dnes v 20:00 dobírám Augmentin 1g po angíně. Zítra máme rozlučku...

Za jak dlouho můžu začít běhat a plavat?

Dobrý den ,jsem druhy týden po operaci slepaku laparoskopicky za jak dlouho...

Za jak dlouho po koncepci lze zjistit těhotenství testem?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat po jaké době můžu testem zjistit zda jsem těhotná?...

Za jak dlouho po Norethisteronu otěhotnět

Dobrý den, prošla jsem si řadu dotazů, ale odpověď jsem nenašla. Zajímalo by...

Za jak dlouho po rizikovém chování jít na testy na kapavku a chlamydie?

Rád bych se Vás zeptal paní doktorko, po jak dlouhé době jít na testy od rizikového...

Za jak dlouho po rizikovém chování jít na testy na kapavku a chlamydie?

Rád bych se Vás zeptal ohledně kapavky či chlamydie. Po rizikovém chování uplynulo...

Za jak dlouho po rizikovém chování jít na testy na kapavku?

Byl jsem na erotické masáži a bohužel se mi dotkla vagínou přetaženého penisu....

Za jak dlouho po rizikovém intimním styku je osoba infekční a může nakazit další osobu syfilidou?

Dobrý den, za jak dlouho po rizikovém intimním styku je osoba infekční a...

Za jak dlouho po vysazeni zeleza se to projevi v krvi?

Dobry den, syn 1,5 let uzival skoro rok zelezo (Aktiferrin pak Maltofer). Asi...

Za jak dlouho přijde porod

Dobrý den, chtěl bych se zeptat do jaké doby je nutné těhotnou ženu nutné dovézt...

Za jak dlouho působí Logest

Dobrý den, potřebovala bych vědět, za jak dlouho pusobí antikoncepce Logest....

Za jak dlouho se da koureni poznat na rentgenu plic

Dobry den, chtela bych se zeptat po kolika cigaretach (cca) je to videt na rentgenu...

Za jak dlouho se dá opakovat MRI?

Dobrý den, je mi 33 let, v květnu jsem se ráno probudil, ležel jsem na boku,...

Za jak dlouho se mohou zmenšit zvětšená játra?

Dobrý den. Za jak dlouho se dají vyléčit zvětšené jatra a stačí na ostropestřec....

Za jak dlouho se naplní močový měchýř?

Dobrý den, jsem objednán na urologii na vyšetření prostaty a močového měchýře....

Za jak dlouho se objeví menstruace?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat vysadila jsem antikoncepci (depoproveru). Chtěla...

Za jak dlouho se obnoví krev a kondice po běžném preventivním odběru krve?

Dobrý den, za jak dlouho se obnoví krev a kondice po běžném preventivním odběru...

Za jak dlouho se projeví účinek antidepresiv po zvýšení dávky?

Dobrý den! Prosím, za jak dlouho se projeví účinek po zvýšení dávky antidepresiv?...