Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Zlomenina nohy u dítěte

Péče o dítě Gabina . 17.7.2010 redakce uLékaře

Dobrý den mám dotaz.Syn 2,5 roku si přivodil zlomeninu na noze,tzv.vrbový proutek.Dg.:Fractura partis proximalis tibiae1.dx.subperiostalis.Chci se zeptat jak dlouho bude mít sádru a za jak dlouho potom bude normálně chodit.Díky

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, OBECNĚ bývá sádra v této lokalizaci cca měsíc a pacient se OBECNĚ rozchodí v řádu týdnů. KONKRÉTNĚ to záleží na tom, jak se zlomenina hojí a jak pak probíhá rehabilitace (jak moc je nožička zesláblá a jak se daří ji cvičit..).

Související dotazy

Zlomenina ruky
zdravim mam třištivou zlomeninu , zlomenina hlavičky...
Zlomenina kotníku
Dobrý den,chtěla bych se zeptat zlomila jsem si nohu...
Zlomenina V.MC
Dobrý den, Chtěl bych se prosím zeptat. Utrpěl jsem...
Zlomenina
Dobry den mam tridtivou zlomeninu lokte operscr srouby...
Zlomenina bederního obratle
Dobrý den, chtěla bych se informovat. 18.4.2017 jsem...
Zlomenina kotníku
Dobrý den, před 5 týdny jsem si přivodil zlomeninu...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zlomenina nebo naraženina ruky ?

Zdravím, včera odpoledne jsem spadl nešťastně z kolo, letěl jsem po hlavě...

Zlomenina nebo pouze naražené zápěstí

Dobrý den Dnes se mi ve škole stal úraz. Spolužák mě omylem schodil na zem...

Zlomenina nohy

Dobrý den! Mám otázku ohľadne zlomeniny Fractura baseos ossis mtt V ped 1.dx. Nohu...

Zlomenina nohy

Dobrý den, v úterý jsem večer špatně našlápla a "křuplo" mi v nártu. Ve středu...

Zlomenina nohy

Dobrý den, jsem po zlomenině infraction baseos MTT No.V pedis I.dx.9.7.2017....

Zlomenina nohy

Dobrý den! Chcem sa opýtať, mám zlomeninu S 92.3. Založili mi sadru na nohu,...

Zlomenina nohy

Dobrý den,ráda bych se zeptala,před týdnem jsem si zlomila 3 prsty u nohy,nohu...

Zlomenina nohy

Dobrý den pane doktore, mám velikou prosbu...Synovi je 10 let. 20.5. se mu stal...

Zlomenina nohy

Dobrý den, před 17-ti dny jsem si zlomila nohu v kotníku (šikmá fraktura...

ZLOMENINA NOHY 7,5 DÍTĚTE

CO ZNANENÁ V ČEŠTINĚ:(hlavní diagnóza)Fr.epiphyseolysis dist.tibiae 1.dx., (vedlejší...

Zlomenina nohy vkotníku

Dobrý den jsem po operaci zlomeniny vpravo mám dráty,levý kotník jsem měla přetrhané...

Zlomenina nosu

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat jak dlouho nebudu moci cvičit a celkově se...

Zlomenina nosu

Dobrý den, zhruba před měsícem a půl (4.listopadu) jsem podstoupil repozici...

Zlomenina nosu

Dobrý den, před měsícem jsem utrpěla zlomeninu nosu. Byl mi srovnán. Otok je...

Zlomenina nosu

Musí téct krev při zlomenině nosu?

Zlomenina nosu

Dobrý den, před 14 - ti dny jsem byla napadena a byla mi způsobena zlomenina...

Zlomenina nosu

Dobrý den, před 14 - ti dny jsem byla napadena a byla mi způsobena zlomenina...

Zlomenina nosu

Dobrý den, před 14 - ti dny jsem byla napadena a byla mi způsobena zlomenina...

Zlomenina obou kostí předloktí

Dobrý den, žádám o radu. V roce 2011 jsem si zlomila ruku. Zlomenina byla obou...

Zlomenina obou kostí předloktí u 8 letého dítěte

Dobrý den,dcera po padu utrpěla zlomeninu obou kosti předloktí v dist.třetině...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×