Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Změna léku

Petr . 1.5.2016 redakce uLékaře

Dobrý den. Dlouhodobě užívám na prostatu OMNIC. Spolu s ním na vysoký tlak Orcal, Betaloc a Tanatril. Když mi OMNIC došel, tak mezi kontrolami mi urolog napsal místo něj Tamsulosin HCI Mylan. Močení se nezlepšilo, ale vyletěl mi tlak, mám návaly do hlavy, závratě. Je normální, aby mezi pravidelnými kontrolami lékař takhle bezdůvodně změnil léky?

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, lék má stejnou účinnou látku a podobné složení. Předpokládá se, že oba působí zcela stejně. Neměl by být ale problém požádat lékaře o opětovné předepsání Omnicu, pokud ho tolerujete lépe

Související dotazy

Změna HAC
Dobrý den, brala jsem půl roku antiko. Minervu a...
Změna HAC
Dobrý den, přecházím z antikoncepce Sidretella na antikoncepci...
Změna antikoncepce a zpoždění menstruace
Dobrý den, minulý měsíc jsem měla menstruaci skoro...
Změna léku
Dobrý den, maminka kromě mnoha léků užívá také Rivodaron....
Změna HA pro bolesti při styku, ztrátu libida
Dobry den, od 16let do cca 24 jsem brala Mercilon,pote...
Změna HAK a krvácení mimo přepokládáný termín
Dobrý den, ráda bych se zeptala na něco ohledně HA....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zmena kľudového tepu

Dobrý deň. Mám taký problém...... . Som aktívny športovec, môj pokojový tep...

Změna konzistence ejakulátu

Spermie a příušnice Můj partner prodělal v 18 letech příušnice (tehdy se ještě...

Změna konzistence spermatu


Změna krevní skupiny

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda mi je někdo schopen vysvětlit změnu mé krevní...

Zmena kuze na chodidle

Dobry den uz delsi dobu mne trapi tzv smradlave nohy.Myji si je kazdy den ale...

Změna léčby inzulinem

Dobrý den,mému manželovi je 78 let,je diabetik a píchá si inzulin.Před dvěma...

Změna léčby migrény

Dobrý den paní doktorko, již dlouhou dobu ( 3 roky) se léčím na často se opakující...

Změna lékaře

Dobrý den, chtěla bych změnit svého ošetřujícího lékaře - gynekologa a chtěla...

Změna lékaře

Sociální fóbie. Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu, mám dost starou Doktorku...

Změna lékaře

Dobrý den. Jsem z Valašska. Před půl rokem jsem si našla práci v Brně. Cca do...

Změna léků

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli je podstatný rozdíl mezi tabletamy Citalec...

Změna léku

PRosím můžete mi poradit čím nahradit Migraeflux, v lékarně mi sdělili,že se...

Změna léku

Jsem diabetik 2st.Chci změnit lék z Glucophage,ke kterému nemám důvěru na Empagliflozin,který...

Změna léku

Dlouhodobě ( asi 8 let ) užívám lék Lokren 20 - půlku ráno. Byl mi předepsán...

Změna léku

Dobrý den, maminka kromě mnoha léků užívá také Rivodaron. Po té, co byla hospitalizována,...

Změna léku

Prosím Vás o pomoc, mívám migrény s bolestí hlavy - jakoby chtěla prasknout...

Změna léků


ZMĚNA LÉKU A DALŠÍ OPERACE.

Dobrý den. V minulých dotazech jsem se ptal , bylo mi odpovězeno , ale při...

Změna léků na tlak

Dobrý den.Lékař mi předepsal Triplixam 10mg/2,5mg/5mg.Po užíváni se mi tlak...

Změna léku prestarium neo na telmisartan apotex

mívám ve stresu vysoký krevní tlak (někdy až 200/130) jindy normální tlak kolem...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×