Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Změna léků

Léky pedro1 22.7.2010

Dobrý den.
Je možné po cca 1 měsíčním užívání antidepresiv TRITICO 100mg přejít na antidepresiva ASENTRA 50 mg?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Asentra je o generaci modernější preparát. Změna možná je, ale protože jde o jinou účinnou látku, je třeba záměna postupná, pod vedením psychiatra.

Související dotazy

Změna HAC
Dobrý den, brala jsem půl roku antiko. Minervu a...
Změna HAC
Dobrý den, přecházím z antikoncepce Sidretella na antikoncepci...
Změna antikoncepce a zpoždění menstruace
Dobrý den, minulý měsíc jsem měla menstruaci skoro...
Změna léku
Dobrý den, maminka kromě mnoha léků užívá také Rivodaron....
Změna HA pro bolesti při styku, ztrátu libida
Dobry den, od 16let do cca 24 jsem brala Mercilon,pote...
Změna HAK a krvácení mimo přepokládáný termín
Dobrý den, ráda bych se zeptala na něco ohledně HA....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Změna lékaře

Dobrý den. Jsem z Valašska. Před půl rokem jsem si našla práci v Brně. Cca do...

Změna lékaře

Sociální fóbie. Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu, mám dost starou Doktorku...

Změna lékaře

Dobrý den, chtěla bych změnit svého ošetřujícího lékaře - gynekologa a chtěla...

Změna léků

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli je podstatný rozdíl mezi tabletamy Citalec...

Změna léku

PRosím můžete mi poradit čím nahradit Migraeflux, v lékarně mi sdělili,že se...

Změna léku

Jsem diabetik 2st.Chci změnit lék z Glucophage,ke kterému nemám důvěru na Empagliflozin,který...

Změna léku

Dlouhodobě ( asi 8 let ) užívám lék Lokren 20 - půlku ráno. Byl mi předepsán...

Změna léku

Dobrý den, maminka kromě mnoha léků užívá také Rivodaron. Po té, co byla hospitalizována,...

Změna léku

Dobrý den. Dlouhodobě užívám na prostatu OMNIC. Spolu s ním na vysoký tlak Orcal,...

Změna léku

Prosím Vás o pomoc, mívám migrény s bolestí hlavy - jakoby chtěla prasknout...

ZMĚNA LÉKU A DALŠÍ OPERACE.

Dobrý den. V minulých dotazech jsem se ptal , bylo mi odpovězeno , ale při...

Změna léků na tlak

Dobrý den.Lékař mi předepsal Triplixam 10mg/2,5mg/5mg.Po užíváni se mi tlak...

Změna léku prestarium neo na telmisartan apotex

mívám ve stresu vysoký krevní tlak (někdy až 200/130) jindy normální tlak kolem...

Změna lyrica 150mg naPregabalin 150Milan Phaema

lekaeník ně změnil z lyrica na Pregabalin a necítím se po něm dobře,potím se...

Zmena materskeho znamenka v puchyrek

Dobry den, mam dotaz ohledne meho znamenka ktere mam uz od narozeni na malicku....

Změna mateřského znaménka

Prosim je tohle znaminko rizikove,pritel rika, ze mu nic neni ale ta bila kulicka...

Změna mateřského znaménka

Dobrý den, všimla jsem si mateřského znaménka, které se změnilo, barva a vyvýšenina....

Změna medikace

Zdravím,mám artrozu,ostereoporozu,špatná játra-celková přestavba,cistu na ledvině...

Změna medikace

Dobrý den,prodělal jsem 2 krát trombozu dolní končetiny byl mi nasazen warfarin...

Změna medikace

Dobrý den,prodělal jsem 2 krát trombozu dolní končetiny byl mi nasazen warfarin...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Plynatost

Dobrý den, moc prosím o radu. Mám RSM a poslední asi dva roky trpím silnou plynatostí...

Píchání na hrudi při kýchnutí

Dobrý den, Už cca týden jsem ,,nachlazená". Mám teploty kolem 38 stupňů,...

Trápí mě červené žilky v oku

Dobrý den, trápí mě červené žilky v oku, ktere nevypadaji nejlip. Nevim jaka...

Užívání Medrolu na reaktivní artritidu

Dobrý den, užívám Medrol 16 mg, 3/4 roku na reaktivní artritidu. V současné...

Bulka na genitáliích

Dobrý den, včera jsem si na velkém stydkém pysku nahmatala malinkou tvrdou...

Nádorové markery zvýšené CA 19-9, AFT, CEA

Dobrý den, paní doktorko, chtěla bych se zeptat, zda když mám až tyto 3 nádorové...

Afty

Dobrý den, již čtvrtým dnem mám na tváři a dásni asi 2cm dlouhou linii z aftu....

Boule na krku


Naražení kolene s otokem

Dobrý den, dnes, 1. června, jsem upadla na schodech a narazila jsem si koleno. Na...

Nehet

Dobrý den, na palci mám takový hnědý flíček, nebolí to, ale nehet se špatně...

Mnohočetné obtíže


Křivé prsty na rukou

Je mi 23 let. Všiml jsem si, že mám křivé prsty na rukou. Chtěl bych se zeptat....

Motání hlavy + tlak v hlavě?

Dobrý den, již cca měsíc mám problémy s motáním hlavy a pociťuji také tlak v...

Boule na holeni

Dobrý den, chci se zeptat, přítel si zhruba před dvěma týdny způsobil úraz na...

Vyrážka v tříslech

Dobrý den, zhruba 3 týdny mě trápí tento exém. Nijak nesvědí, ale potřebuji...

Rozmazané vidění

Dobrý den, mám brýle na dálku a mám problém s rozmazaným viděním každým dnem...

Chronický kašel

Pane doktore, trpim dlouhodobě vlhkým kašlem s vykašláváním hlenů, hlavně po...

Děložní sliznice

Dobrý den, Můj gynekolog mi oznámil že mám stále nízkou děložní sliznici dnešní...

Tečkovté gliozy v bílé hmotě

Dobrý den, můžete mi prosím vysvětlit co znamená tento výsledek z vyšetření...

Předkus

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat ohledně dcerky a jejího předkusu...