Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Změna typu hormonální antikoncepce

Antikoncepce Tereza . 15.8.2012

Dobrý den, po půl roce užívání HA Lindynette 20 jsem začala trpět pocitem těžkých nohou, velkou únavou a vysokým tlakem (nad 170). Již několik dní po vysazení potíže ustaly a tlak se srovnal. Nyní, po půlroční pauze, bych chtěla začít s antikoncepcí znova. Chtěla bych se zeptat, jestli budu moct zůstat u nízkohormonální HA, případně jakou byste mi konkrétně doporučila? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, určitě zůstaňte u nízkohormonální antikoncepce, navíc bude vhodný přípravek s antimineralokortikoidní aktivitou. Konkrétní Vám poradí Váš lékař. Krevní tlak i nadále pravidelně kontrolujte.

Související dotazy

Tromboza u užívání hormonální antikoncepce
Dobrý den, všude se píše, že hormonální antikoncepce...
Hormonální antikoncepce
Dobrý den, mám zavedené nehormonální nitroděložní...
Antikoncepce
Dobrý den, mám 44 let, antikoncepci beru 20 let,...
Hormonální antikoncepce
Dobrý den, nyní beru HA a zítra dobírám poslední prášek,...
Hormonální antikoncepce
Dobrý den, začala jsem užívat hormonální antikoncepci,...
Změna hormonální antikoncepce
Antikoncepce Dobrý den, od 17 let beru HA a před...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Změna školky

Dobrý den,mám psychologický dotaz.Syn navštěvuje 2.rokem MŠ,chodí do logopedické...

Změna tělesného zápachu

Dobrý večer, rada bych se zeptala, jestli je mozne, ze horm. antikoncepce konkret....

Změna tepu

Prosím, mám umělou mitralni chlopeň a s užíváním sectralu mám tep 40-50 v klidu....

Změna termínu menstruace

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně posunutí menstruace. Beru antikoncepci Daylette....

Změna tlaku po operaci

Dobrý den pane doktore chtěla jsem se zeptat... 5 let užívám prestarium 5 mg...

Zmena trvani menstruacniho cyklu

Dobry den, po zhruba 7 letech uzivani antikoncepce se snazime s partnerem o...

Změna tvaru břicha při sedání z lehu

Dobrý den. Asi tak před 2 -3 měsíci jsem zjistil,že když si sedám z lehu,vytvoří...

Změna tvaru pohlavního údu

Dobrý den. Je mi 40let a poslední 2 měsíce sleduji změnu tvaru mého pohlavního...

Změna tvaru tvrdého patra

Dobrý den, děkuji za odpověď ohledně tlaku v krku, ale štítnou žlázu mám v pořádku...

Změna tvaru tvrdého patra

Dobrý den, děkuji za odpověď ohledně tlaku v krku, ale štítnou žlázu mám v pořádku...

Změna užívání antikoncepce

Dobrý den, nyní beru antikoncepci 10.30 ráno, ale během školy bych ji chtěla...

Změna užívání antikoncepce

Dobrý den. Mám problém..Skoro 2 roky jsem užívala HA Katya tak, že jsem poslední...

Změna v antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych požádat o radu. Již 5 let beru antikoncepci Foxinette....

Změna váhy po užití léku

Dobrý den, cca 2 měsíce jsem užívala lék Cinarizin, předepsán neurologem (půl...

Změna ve struktuře tkáně po úrazu

Dobrý den, před pěti týdny mi sešili ret. Ve rtu stále cítím bolestivou citlivou...

Změna velikosti varlat

DOBRÝ DEN. JE MI 58 LET A POZORUJI , ŽE SE MI JEDNO VARLE ZMENŠILO A DRUHÉ NAOPAK...

Zmena velikosti zornicek

Dobry den, v poslednich 2-3 dnech jsem zpozoroval, ze se mi meni velikost obou...

Změna velikosti zorničky

Dobrý den, hrozně se mi rozšiřují a zužují zorničky,mění se to během chvilinky,vidění...

Změna viskozity spermatu při varikokéle

Dobrý den, chtěl bych se zeptat v poslední době pozoruji že me sperma vytváří...

Změna výsledku

dobrý den, léta se léčim s hypothyreozou.Beru letrox 125 mg.Beru ho už asi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bioaktivní chrom dia


MUDr. Dagmar Gregušová

Ordinace lékaře specialisty - oční

Pásový opar


HIV, Lichen Scerosus et atrohicus


MUDr. Jan Šula

Ordinace Dr. Šuly

MUDr. Hana Strouhalová

Praktický lékař pro děti a dorost

Chybějící menstruace po vysazení antikoncepce


Bolesti břicha pod žebry


Bolesti a ztuhlost kloubů, neurologické obtíže


Přestaňte kouřit. Regenerace startuje za pár minut!


Bolesti hlavy


Studené nohy


Zpoždění menstruace po vysazení HAC


Co dělat na táboře s menstruací ?


Špinění a bolesti břicha při antikoncepci


Pohlavní nemoci


Hlasivky, zpěv


Olupování kůže, opoždění menstruace a padání vlasů


Astma může mít i genetický původ


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×