Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Zvýšená činnost štítné žlázy - výsledky Trak

Endokrinologie Alenka 16.7.2015

Dobrý den, již jednou jsem se Vás dotazovala ohledně braní léků při zvýšení činnosti štítné žlázy. Zhruba před měsícem mi na základě výsledků z krve(THS-0,028, FT3-11,5, FT4-32,2, anti TPO- 735, anti- TG-112) byl předepsán lék thyrozol 10 dvakrát denně. Léky jsem zatím neužívala a nyní po krevních odběrech jsou výsledky(Ca-2,41, FT3-4,6, FT4-13,7, anorganický fosfor- 1,21, AB/THS receptor TRACK menší něž 0,3, THS-0,02, AB/TG- 408, AB/TPO- 162) lékař mi pro změnu řekl, že není třeba užívat žádné léky. Což jsem ráda, ale bohužel mám trochu problémy(např. značná únava,neustálé bušení srdce, rozmazané vidění, časté močení, neustálý hlad, padání vlasů....atd). Chtěla bych se jen zeptat, jak si s těmito problémy mohu poradit a co případně mohu udělat pro zlepšení, když tedy nebudu brát žádné léky?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
máte autoimunitní zánět štítné žlázy, tudíž se můžete necítit dobře už z tohoto titulu. Funkce štítné žláza bude nejspíš dále klesat, brzy se pravděpodobně dočkáte toho, že budete užívat hormony štítné žlázy. Pak by se Váš stav mohl upravit. Zatím bych doporučila jen vitamínové doplňky na vlasy, dostatek mléčných výrobků a trpělivost.
Mějte se hezky.

Související dotazy

Deprese a zvýšená činnost štítné žlázy
Dobrý den, jsem v depresi a začala jsem užívat citalopram....
Zvýšená činnost štítné žlázy
Prosím o odpověď,jaké jsou subjektivní projevy při...
Zvýšená funkce štítné žlázy
Dobrý den, přítel trpí onemocněním štítné žlázy (hypertyreózou)....
Jsou prosím následující hodnoty k operaci štítné žlázy
Dobrý den, jsou prosím následující hodnoty (03/17)...
Subakutní zánět štítné žlázy
Dobrý den, v září jsem prodělala sub-akutní zánět...
Snížená činnost štítné žlázy
Dobrý den mám již asi 5 let sníženou činnost štítné...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Zvýšená citlivost zubů

Přeji pěkný den, Již dlouhodobě trpím zvýšenou citlivostí zubů, opakovaně...

Zvýšená citlivost žaludu

Dobrý den, je mi 17 let a trápí mě velká citlivost žaludu. Na dotek rukou to...

Zvýšená citlivost žaludu po fimóze

Dobrý den, do 18 let jsem trpěl fimózou, predkožku jsem nestahl ani v nestopořeném...

Zvýšená CK

Dobry den, chci se prosim Vas zeptat co znamena kreatinkinaza, jelikoz tam mam...

Zvýšená CK a příčina

Dobrý den ,jsem po operaci horních víček a mám samozřejmě otoky a modřiny v...

Zvýšená cukr v krvi při teplotě

Dobrý den. Asi rok mám trochu zvýšené hladiny cukru v krvi na lačno mezi 5,5-6....

Zvýšená cytologie!

Dobrý večer, chtěla bych poradit. Moje paní gynekoložka mi našla cytologii...

Zvýšená činnost srdce

Dobrý den, je mi 15 let a v poslední době mě velmi trápí moje zvýšená činnost...

Zvýšená činnost štítné žlazy

Dobrý den,od června letošního roku mám problémy se štítnou žlázou, jednou jsou...

Zvýšená činnost štítné žlázy

Prosím o odpověď,jaké jsou subjektivní projevy při zvýšenné činnosti štítné...

Zvýšená dávka hormonů - Letrox

Dobrý den, je to asi týden co jsem začala brát Letrox 50, 7x v týdnu a teď mě...

Zvýšená děložní sliznice

Dobrý den, je mi 57, nemám žádné zdravotní problémy, nekrvácím, jen mi na gynekologii...

Zvýšená děložní sliznice

Dobrý den, byla jsem u gynekologického lékaře který mi sdělil zprávu že mám...

Zvýšená densita střev

Dobrý den, prosím o vysvětlení pojmu - zvýšená densita střev u nenaroz. dítěte?...

Zvýšená frekvence srdečního tepu

Dobrý den, momentálně se nacházím na Novém Zélandu, kde jsem byl půl roku pracovně...

Zvýšená funkce

Dobrý den,již 4 roky jsem po vyjmutí celé ŠŽ,beru eutyrox 100 a již celý týden...

Zvýšená funkce štítné žlázy

Dobry den, dva mesice medikuji Thyrozol 10, 1-0-1. asi 3 tydny po zacatku medikace...

Zvýšená funkce štítné žlázy

Dobrý den, přítel trpí onemocněním štítné žlázy (hypertyreózou). S touto nemocí...

Zvýšená funkce štítné žlázy

Dobrý den, před 2 týdny mi byla diagnostikována zvýšená funkce štítné žlázy,...

Zvýšená funkce štítné žlázy

Dobrý den paní doktorko mám TSH 0,001 a T4 volny 22,5,vysledky se mi každé 2m...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Průjmovitá stolice

Dobrý den. Včera ráno asi v 5 hodin jsem byl na záchodě a objevil se u mě vodnatý...

Sex po embryotransferu

Dobry den, jak dlouho nemuzeme mit sex po embryotransferu? Vadi pripadne orgasmus...

Cucflek

Dobrý den přítel mi udělal na krku cucflek. Měla jsem je už párkrát. Slyšela...

Z penisu mi vytéka čirá a někdy bílá až nažloutlá tekutina

Dobrý den, je mi 24 let, před třemi měsíci jsem zpozoroval znečištěné spodní...

Vstávání ze sedačky a zatmění před očima

Dobrý den stává se mi, že když se zvednu ze sedačky, postele nebo třeba židle...

Lupani pri polykani bez bolesti

Dobry den, par mesicu zpatky me bolelo v krku obzvlaste pri polykani. Behem...

Silné opruzeniny na zadečku

Dobrý den, můj desetiměsíční syn má už delší dobu silné opruzeniny na zadečku....

Ztráta čichu

Ztráta chuti a čichu? Ztráta chuti je bráno jako , že člověk nerozezná sladké,...

Při vystrčení lopatky do zadu mi křupe v lopatce

Dobrý den, již asi tři týdny mám problém s levou lopatkou a ramenem. Při vystrčení...

Bolesti konečníku

Dobrý den, v období menstruace, nejčastěji první 3 dny mě trápí bolesti v konečníku,...

Alkohol a Ibalgin

Dobrý den, včera jsem vypil jedno pivo (500m, 4%) načež jsem si dal ibalgin...

Dlouhodobá menstruace

Dobrý den, jsem půl roku po 2. porodu, je mi 25 let, mám problém s dlouhodobou...

Schlofferův granulom

Dobrý den jsem po operaci nádoru nezhoubneho v děloze odstranili mi celou dělohu...

Mám potíže s motolicí hlavy, tlaku v hlavě, která se pravideně střídá na obou spáncích, temeni a v čele

Dobrý den, už moc let mám potíže s motolicí hlavy, tlaku v hlavě, která se...

Borelióza a závratě

Dobrý den, začnu od počátku. 6/2016 - klíště na kotníku levé nohy. V srpnu...

Bolesti pod levou lopatku po námaze

Dobrý den mám na Vás dotaz. Nedávno v práci jsem manipuloval s těžkými sudy...

Únava, těžké ruce a nohy

Dobrý den, již delší dobu-několik měsíců se cítím permanentně unavená a mám...

Bolest zad a dušnost

Dobrý den. Mám problémy s dušením ve spánku. Usnu a vzbudí mě že nemohu dýchat....

Nadmuté břicho, špatné dýchání

Dobrý den, již několik dní mám pocit nadmutého břicha, jako kdybych tam měla...

ZHoršující se bolest krční páteře a motání hlavy

Dobrý den,mám dotaz.Asi měsíc mě bolí krční páteř.Mívám zatmění ,hučení v uších...

Reklama