Adipex

Chtěla bych se zeptat na léky na hubnutí adipex retard, chtěla bych se zeptat jestli bych je mohla užívat když se léčím s vysokým tlakem a se štítnou žlázou a beru antikoncepci. A ještě bych se chtěla zeptat zda mají tyto léky vliv na otěhotnění, a jestli by mohla rozhodit menstruaci. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Adipex je kontraindikován u pacientu s hyperthyreozou ( zvýšená funkce štítné žlázy) a pacientů s nekompenzovanou arteriální hypertenzí. Dále je přípravek kontraindikován v 1. trimestru gravidity a během laktace. Společné užívání adipexu a antikoncepce je možné a neovlivňuje menstruační krvácení. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: