Adipex a jine leky

Dobry den, od vcera uzivam adipex retard a chtela bych se zeptat zda ho mohu uzivat vzajemne s leky na bolest (ibalgin apod.) a s leky na alergii Dasselta. Dekuji

Odpověď odborníka:

Není známo, že by se tyto léky navzájem ovlivňovaly závažným způsobem. Ze zkušenosti však víme, že Adipex pomáhá jen krátkodobě a po jeho vysazení se váha obvykle vrací na původní úroveň. I pro své četné nežádoucí účinky, pro něž byla v mnoha zemích zrušena jeho registrace, nedoporučuji Adipex užívat.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: