Adipex retard

Dobry den, Vazim 105kg pri vysce 160cm proto jsem zacla brat tabletky Adipex Retard v letacku je napsano ze mam uzivat jednu tabletku denne po snidani uzivam ho jiz 3 den ale pocit hladu mam stale tak me zajima jestli mohu davku zvysit nebo opravdu ta jedna staci. Moc dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Moniko, léčbu Adipexem musí průběžně kontrolovat obezitolog, neboť tento léčivý přípravek může mít závažné nežádoucí účinky. Doporučuji Vám konzultovat s Vaším obezitologem Vaše obtíže, případně změny stávajícího léčebného postupu. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x