Adipex a tromboza?

Dobry den, je mozne, aby pri brani Adipexu vznikla tromboza (ucpani cev)? V pribalovem letaku se o teto moznosti vubec nehovori, nasla jsem na internetu jen jeden jediny pripad, ovsem otazkou zustava, zda to pani mela po Adipexu. (ostatni nezadouci ucinky chvalabohu nemam ale mam pocit jakoby me bolela noha zezadu na stehne nekde uvnitr). Dekuji.

Odpověď odborníka:

Myslím si, že trombóza nesouvisí s užíváním Adipexu. Bude dobré jestli Vás noha bolí, aby Vás vyšetřil lékař a vyloučil trombózu.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: