Alergie a průduškové astma v těhotenství

Jsem 14tt těhotná,přestala jsem tedy brát léky Flonidan a při obtížích Pulmax.Jenže rýma se zhoršila a i se mi hůř dýchá hlavně v noci.V příbalovém letáku není uvedeno zda se v těhotenství můžou tyto léky či ne.Může te mi tedy poradit jak si od obtíží ulevit a neohrozit miminko?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antiastmatika by v těhotenství kontraindikována být neměla. Přesto bych dopručovala navštívit Vašeho ošetřujícího lékaře k průběžné kontrole, jež by dle mého názoru byla zcela na místě a zkonzultovat s ním případnou změnu medikace.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: