Angiografie

dobry den,ve ctvrtek tento tyden mam podstoupit angiografii,ale nejsem docela zdrava,mivam vykyvy teploty,kasel a rymu,neni nebezpecne v tomto stavu tento zakrok absolvovat?dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, před výkonem by Vás měl vyšetřit lékař a rozhodnout, zda-li se výkon provede.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: