Anitibiotika a otěhotnění

Dobrý den.Beru právě antibiotika Ciplox500 a právě se chceme snažit o dítě.Máme počkat po dobráný antibiotik nějakou dobu, aby se tělo tzv.očistilo?Děkuji Eva

Odpověď odborníka:

Klidně můžete otěhotnět v dalším cyklu po dobrání antibiotik příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: