Anibiotika vs. antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Natalya a chtěla jsem se zeptat jestli na ní mají nějaká vliv antibiotika Sumetrolm. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tato antibiotika by neměla nijak ovlivňovat či snižovat účinek hormonální antikoncepce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: