Antiasmatika a alkohol

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli můžu pít alkohol na léky Euphyllin Cr N 100 (2x denně) a Broncho Vaxom (1x za dva dny). Astma nemám, ale mám to na suchý kašel, který už pomalu odeznívá. Může na to pití alkoholu mít nějaké následky? Děkuji

Odpověď odborníka:

Milý pane Marku, myslím, že dobře tušíte, že žádný lékař Vám nemůže "odsouhlasit" konsumaci alkoholu

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
Jak bezpečně zlikvidovat klíště: mýty a fakta
Články: Jak bezpečně zlikvidovat klíště: mýty a fakta
Je to starý problém, se...
Desatero pro lepší život s revmatoidní artritidou
Články: Desatero pro lepší život s revmatoidní artritidou
Trpíte-li tímto nepříjemným...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Únava při revmatoidní artritidě obtěžuje. Lze ji ale zvládnout
Průvodce očními kapkami pro léčbu glaukomu
Články: Průvodce očními kapkami pro léčbu glaukomu
V léčbě zeleného zákalu se...
Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Články: Jsou neočkované děti zdravější? Rozhodně ne
Možná už jste slyšeli názor...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Když je pásový opar úplně všude
Články: Když je pásový opar úplně všude
Pásový opar je neurologické...
 Ovčím mlékem proti osteoporóze!
Články: Ovčím mlékem proti osteoporóze!
Přestože lidé stále nejvíce...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: