Antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li ovlivní antibiotika GYRABLOCK účinnost antikoncepce Jangee? Podotýkám, že jsem při braní těchto obou prášků jsem měla pohlavní styk hned po skončení mesntruace. Mohla bych otěhotnět? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Obecně se udává,že antibiotika snižují účinek antikoncepce,spíše se to ale týká například ATB Rifampicin , a u jiných antibiotik proti TBC u jiných je snížení efektu antikoncepce značně nadhodnoceno příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: