Antibiotika a antikoncepce

  • Dotaz od: Mlčochová
  • Publikováno: 14.4.2013
  • uLékaře.cz

Dobrý den, již pátý den užívám antibiotika doxybene a ačkoli mi menstruace měla začít až za sedm dní, začala mi už teď. Mohou mít tyto antibiotika na to nějaký vliv? a bude se mi perioda za týden znovu opakovat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, menstruační cyklus může ovlivnit mnoho faktorů, stres, onemocnění, také chybné užívání antikoncepce. Po dobrání platíčka se krvácení objeví v souvislosti se spádem hladiny hormonů.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: