Antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je možnost zavedeni antikoncepce ve formě podkožní tyčinky v období kojení?Je tam obsažen jen jeden hormon gestagen? Další dítě neplanuji a proto hledám dlouhodobější způsob antikoncepce,ne pilulka každý den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možné to samozřejmě je. Je ale nutné předtím vše konzultovat s ošetřujcím gynekologem, který dobře zná váš současný zdravotní stav. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: