Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda Unidrox 1 tableta 600mg ovlivňuje antikoncepční kroužek Nuvaring ? Popřípadě jak dlouho je potřeba se chránit před otěhotněním jiným způsobem. Děkuji

Odpověď odborníka:

Nemusíte se ničeho obávat, vámi zmíněné chemoterapeutikum nemá negativní vliv na účinky antikoncepčního kroužku.

Doc. MUDr. Jaroslav Zvěřina, CSc.
Doc. MUDr. Jaroslav Zvěřina, CSc.

Specializace: Psychiatrie, sexuologie
Pracoviště: Sexuologický ústav VFN v Praze a 1. LF UK

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: