Antikoncepce

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli krvácení v pauze mezi dvěmi platíčky antikoncepce vylučuje těhotenství i když se vlastne jedná pouze o krváceni z vysazení jak se píše v příbalovém letáku.Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Nicole, ano, na to se dá spolehnout - pokud berete pravidelně a mezi platíčky dojde ke krvácení ze spádu, je jisté, že v děloze není uhnízděné vajíčko a nejste těhotná. Pokud by šlo jen o nepatrné špinění nebo byla menstruace výrazně kratší než obvykle, raději si udělejte test. Při pravidelném užívání antikoncepce ale nedochází k ovulaci, a tak ani nemůže k otěhotnění dojít. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: