Antikoncepce

Dobrý den. Je mi 40 let, antikoncepci beru od 20 let s výjimkou jednoho těhotenství ve 26 letech. Lecim se 13 let se stitnou žlázou, beru Letrox 100 denně. Mám hypertenzy, jsem astmatik a nyní užívám Citalec 20 na psychiku. Rada Bych vysadila antikoncepci, jelikož mám pocit, že už léků beru dost a chci trochu svému tělu ulevit. Není to pro mě spíše nebezpečné v tomto věku z těmito diagnozami? Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Vysazení antikoncepce rozhodně není nebezpečné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Chcete být zdraví? Zapomeňte na cukr – oslabuje imunitu
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nenechte si bolavými zády kazit těhotenství! Víme, co zabírá
Některé léky mohou zhoršovat zrak
Články: Některé léky mohou zhoršovat zrak
Snad každý lék někdy může...
Jak vám tluče srdce?
Články: Jak vám tluče srdce?
Rychlost tepu, někdy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jezte vlákninu, přinutíte tak zánět k ústupu
Články: Jezte vlákninu, přinutíte tak zánět k ústupu
Vyšší konzumace vlákniny má...
Jarní únavu zkrotí homeopatika!
Články: Jarní únavu zkrotí homeopatika!
Mnoho lidí se na přelomu...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: