Antikoncepce

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli Biseptol (mám problémy s močovým měchýřem) může nějak ovlivnit učinnost antikoncepce Minerva?děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Doporučuji po celou dobu užívání Biseptolu a poté až do konce tohoto menstruačního cyklu užívat doplňkovou antikoncepci.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Za produkci mléka nemůže vždycky jen nadbytek prolaktinu
Články: Za produkci mléka nemůže vždycky jen nadbytek prolaktinu
Tvorba mateřského mléka...
Střevní záněty: jak se poprat s plynatostí a nadýmáním
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Druhý polštář pod hlavu může pomoci udržet nižší nitrooční tlak
Tuberkulóza
Články: Tuberkulóza
Tuberkulóza, TBC, hovorově...
Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Články: Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Akutní zánět průdušek...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Články: Co jste možná nevěděli o Crohnovi a kolitidě...
Nespecifické střevní záněty...
Zácpa
Články: Zácpa
Pojmem zácpa označujeme...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: