Antikoncepce

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat kolika procentní je šance otěhotnění pokud si má přítelkyně 3 hodiny po nechráněném pohlavním styku vzala prášek proti otěhotnění ellaOne. Za odpověď předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Tato after mornig pill je velmi spolehlivá ke gravidite by nemělo dojít Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: