Antikoncepce

Dobrý den. Chtěla byh se zeptat, už měsíc a půl beru antikoncepci Gravistat. A od té doby jsem nedostala menstruaci. Asi před 2dněma sem si dělala těhotenský test a vyši mi že nejsem těhotná. Tak nevím jestli to je těma práškama. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud berete tablety správně, tzn. 3 týdny užívání, pak 7denní pauza, pak v této pauze musí dojít ke krvácení z hormonálního spádu. Pokud byste tablety brala bez přerušení, pak po celou dobu jejich užívání ke krvácení nedojde. Až po jejich vysazení.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: