Antikoncepce

chtěla bych změnit antikoncepci orální na injekční.Vadí to na migrénu?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k tomu, že se jedná o hormonální přípravek, mohou být učinky různé. Pokud jste ale při orální antikoncepci neměla problémy, není důvod se obávat. Přesto ale doporučuji konzultaci s ošetřujícím gynekologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: