Antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Jeanine pravidelně, ale minulý měsíc jsem jednu pilulku zapomněla. Po třech týdnech jsem si dělala těhotenský test, byl negativní. Teď mám ale silnější a delší menstruaci než obvykle, kdy je vždy docela slabá a trvá zhruba 4 dny. V pondělí jsem měla poslední prášek platíčka, krvácení přišlo ve středu, což je dříve jak jindy a trvá ještě dnes v pondělí, trošku zesláblo, ale normálně bych již špinila. Může to být příznak těhotenství? Vím, že v tom případě by menstruace neměla přijít vůbec, ale vylekalo mě to.

Odpověď odborníka:

Normální krvácení může trvat 7 dní nemusíte se zneklidňovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Články: Trápí vás opary? Vlhké hojení si s nimi poradí
Na počátku je nepříjemné...
Nedovolte aftům zahájit invazi
Články: Nedovolte aftům zahájit invazi
Možná je znáte. Malé...
O čem sní slepci...
Články: O čem sní slepci...
Přemýšleli jste někdy, jak...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x