Antikoncepce

Dobrý den, prosila bych vás o radu..V 2.týdnu užívání platíčka jsem 3 pilulky nevzala..proto jsem si nasledně udělala 7 denní pauzu.Můžu po týdnu opět nasadit nebo je třeba počkat na následnou menstruac?.A je pravidlem, že po náhlém vysazení následuje ihned krvácení, které se u mě zatím nedostavilo,ale mám velké bolesti v podbrišku,jako obvyklou signalizaci..Mnohokrát děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepci nelze vysazovat dříve než doberete celé platíčko. Krvácení se teď může dostavit zcela nepravidelně. Abyste měla jistotu, kdy antikoncepce bude opět účinná, začněte užívat s další menstruací.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: