Antikoncepce

Dobrý den ,chtěla bych zjistit jestli je antikoncepce konkretne Lindinete(tabletky) 100% nebo ne ??jsem 2roky po porodu ?! a mam dalsi dotaz zacala jsem ji brat a prvni mesic mi menstrulace prisla na pauzu a pri dalsim mesici jsem zacala po 12dnech huste spinit a trva to uz 4dny! dekuji moc za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinnost hormonálních antikoncepčních preparátů je srovnatelná, nejsou více či méně účinné přípravky. Jejich spolehlivost je při bezchybném užívání vysoká. Špinění mezi menstruací se v počátku užívání antikoncepce může objevit, problém odeznívá většinou během cca 3 cyklů užívání. Pokud by neodezněl, gynekolog Vám může změnit přípravek. Špinění však neznamená, že antikoncepce není účinná.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: