Antikoncepce

dobry den,chtela jsem se zaptat,je mi 40 roku a po asi 6 letech jsem skusila brat zas antikoncepci.bylo mi to driv zavrhnuto kvuli krecovym zilam.mam je porat stejne.na gynekologii me pred 3 mesici delali test na trombocity aby pani doktorka vedela yda to muzu brat.vse bylo v poradku,ale jiy po 1 mesici uzivani me chytali v noci krece do nohou.tet jsem dobrala 3 mesic a uy 7 tydnu me boli nohy porad,hlavne v klidu v noci nebo kdyz sedim.jsem ale v praci na nohach 11 hodin denne.pani doktorka me predepsala dalsi prasky s tim ze si na to musi organismus zvyknout a ze testy na trombozy byli negativni a nemusim se bat.presto se bojim.nekdz me boli v jednom trisle ale to mi nekdy dela od patere.muzete mi rict jestli to mam vysadit_-tet mam 7 denni prestavku.mam uy vazne strach o sve zdravi.dekuji zdrazilova.

Odpověď odborníka:

Nikdo by neměl brát léky,které v něm vzbuzují obavy a pokud máte bolesti v dolních končetinách sice to může být od práce ve stoje ale při křečových žilách v věku 40 let bych raději antikoncepci vysadil a dohodl se s vaší lékařkou na tělísku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x