Antikoncepce

Dobrý den. Při užívání antikoncepce první týden po menstruaci, jsem třetí den vynechala tabletku a vzala si ji až s tou další. Asi dva dny poté jsme měli s partnerem přerušovaný sex, kdy se udělal mimo mě. Je nějáké riziko oplodnění? Předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Terezo! Možnost oplodnění je tu vždy, ve Vašem případě je zcela zanedbatelně minimálně malá. Chcete-li mít přesto jistotu, doporučuji krevní test u gynekologa, který je citlivější než volně prodejné těhot.testy. Berte hormonální tablety pravidelně, nejedná se jen o ochranu před otěhotněním, tablety řídí cyklus Vašich pohlavních hormonů...

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: