Antikoncepce

Dobrý den, koupila jsem si Lecithin ze sójových bobů (doplněk stravy) a výrobcem je Dr. Max. Můžu se zeptat, jestli tento výrobek nijak nenarušuje účinnost HA Mercilonu? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít žádné obavy. Tento výrobek účinek antikoncepce nenaruší.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: