Antikoncepce

Dobrý den, mám už třetí měsíc vysazenou antikoncepci protože jsem měla problémy s nepravidelným krvácením,jsem alergik a astmatik, na alergii beru Aerius 1x za den, inhalátory Atrovent a Alvesco.Podle alergologa bude trvat min.půl roku, než si tělo vytvoří protilátky.Kdybych otěhotněla, jaká léčba by byla pro mě vhodná?Nedovedu si to představit.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Milu! V těhotenství nejsou všechny léky zakázány. Zrovna protialergické léky (antihistaminika) lze brát bez obav z poškození dítěte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: