Antikoncepce

Chtěla bych se Vas zeptat jestli je možné že bych byla těhotná. Užívám antikoncepci belara (beru pravidelně, nezapomínam) a v neděli jsem měla styk. Přítel do mě ejakuloval. V pondělí jsem začala brát prasky ibalgin 600. V pátek jsem dostala menstruaci jako vždy ale mám ji velmi slabou (špinění to neni). Nikdy takhle slabá není. Dnes po týdnu je zase neděle a asi přestala úplně. Mela bych se obávat nebo si radši udělat těhotenský test? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud proběhla menstruace po pohlavním styku, tak těhotná nejste

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Šestá nemoc
Články: Šestá nemoc
Šestá nemoc nebo-li...
Konec boomu elektronických cigaret?
Články: Konec boomu elektronických cigaret?
E-cigarety se staly v...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: