Antikoncepce

Dobrý den, už 4roky mám injekční ant.bepa provera a poslední dva měsíce mám mírné křeče v podbřišku a bolesti kloubů hlavně kyčle.Můj gynekolog udělal ultrazvuk a vše je prý v pořádku a ujistil mě,že na to antikoncepce nemá žádný vliv a vedlejší účinky také ne,ale napsal mi antirevmatikum Diclofenac AL 25 a navíc jsem epileptička a užívám Bene Chrono 300mg.Moc bych chtěla znát váš názor,jestli mám změnit antikoncepci.Moc děkuji Martina

Odpověď odborníka:

Pokud Vám vyhovuje,není důvodu ke změně příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: