Antikoncepce

Moje přítelkyně užívala antikoncepci a těsně dva dny před menstruací jsme měli nechráněný sex, den před menstruací z obav že by mohla otěhotnět, si vzala prášek poslední záchrany. Den poté očekávaná menstruace nepřišla a nepřišla ani 4 dny poté, chtěl bych se zeptat, jestli to přítelkyni mohlo nějak ublížit na zdraví a děkuji za více informací. Přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Ne, na zdraví jí užití léků nijak neublížilo. Je pravda, že "pilulka záchrany" by se měla užívat co nejméně často, opravdu jen při nutnosti. Pokud přítelkyně užívala antikoncepci, tak nebylo nutné tabletu užít. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: