Antikoncepce

Dobrý den, mám riziko trombozy a chci se zeptat, jestli existuje nějaká hormonální (slabá) antikoncepce, kterou mi může lékař předepsat.. Moje spolužačka má tu samou vadu krve a bere hormonální prášky, akorát neví jaké, neptala jsem se. Nyní mám tělísko Mirenu, ale nejsem úplně spokojena. Děkuji za odpověď Radka

Odpověď odborníka:

Při risiku trombozy je hormonálmí antikoncepce kontraindikovaná,bylo by to příliš velké risiko. pžíjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Články: Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Rakovina prostaty, plic a...
Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Články: Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Milování většinou bývá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x