Antikoncepce

Dobry den, beru jiz 3roky Minervu, ale mam posledni dobou vykyvy nalad, gynekolog mi napsal proto mercilon. Z minervy mam vybranych 6 pilulek. Chci se zeptat, zda ji muzu ted vysadit a dat 7 dni pauzu, pak zacit brat mercilon a nebo zda musim minervu vybrat az do konce platicka a pak teprav 7dni pauzu? Dekuji Katka

Odpověď odborníka:

He,dokončete načaté platíčko Minervy a teprve poté nasaďte Mercilon příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Zacelení poporodních ran může urychlit sama žena
Články: Zacelení poporodních ran může urychlit sama žena
Při porodu se velmi často...
Depresí k infarktu
Články: Depresí k infarktu
Fyzicky zdraví lidé trpící...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: