Antikoncepce

Dobry den, chtela jsem se zeptat. Je mi 27 let a letos to je uz 11 let, co beru antikoncepci. Prvni jsem brala Novynette, potom jsem brala Jeaninne a nyni beru Softinelle. Chtela jsem se zeptat, jestli by to nechtelo uz antikoncepci vysadit. Abych nemela nejake problemy s pozdejsim otehotnenim. Zatim to nemame v planu, ale urcite tak za tri roky ano. Predem dekuji moc za odpoved. S pozdravem Alena

Odpověď odborníka:

dobrý den, antikoncepci bych vasadila před plánovanou graviditou, max cca 1/2 roku spíše pro Váš klid.pokud bylo vše v pořádku před antikoncepcí, bude i po vysazení:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: