Antikoncepce

DOBRY DEN BERU NELYU UŽ 3 MĚSIC JE TO PRO ME MOC RIZIKOVE? V 54.LETECH?MUŽU BRAT DALŠI BALENI? DOKTORKA UŽ NEVI CO MĚ MA PŘEDEPSAT ABYCH NEMELA MĚSIČKY MUZETE MI PORADIT JE NEJAKA ANTIKO CO MUZU BRAT PORAD BEZ PRESTAVKY? MUZETE ME PROSIM PORADIT? NELYA SE NEMUZE PORAD BRAT? NEJDELE JAK DLOUHO? CO SE MUZE STAT? DĚKUJI ZA ODPOVED.

Odpověď odborníka:

V 54 letech by bylo vhodnější antikoncepci již vysadit a vyčkat zda se spontánně dostaví menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: