Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat co mám dělat když jsem dobrala antikoncepci kde mi chyběly dva prášky(takže jen 19 prášku) a poté jsem dostala do čtyř dnů od vynechavaní menstruaci a vzala jsem si až čtvrtý den menstruace nový prášek antikoncepce(cilest)Během této pauzi asi 7 den od začátku vynechavaní prášku jsem měla pohlavní styk.A má otázka zní:Jak velké riziko otěhotnění tu je ? A nebo skoro žádne ? Předem Vám velice Děkuji za Vaší odpověď.

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že riziko otěhotnění tu není žádné.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: