Antikoncepce

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli je mozny otehotnet, kdyz jsem zapomnela ve 2. tydnu jednu pilulku(tu jsem si vzala az po 12- 13h ) a pak jednu ve 3. tydnu a tu jsem stihla brat do 12 hodin a jeste ten den jsem mela s pritele styk bez jine ochrany? Opravdu mam strach protoze ted mam tydenni pauzu. uz je to treti den a jeste se mi nedostavila menstruace. Vzdycky se mi dostavila hned druhy den po vynechani prasku. dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedna zapomenutá tabletka ve 2. týdnu příliš nezvyšuje riziko otěhotnění. Pro všechny případy si zakupte těhotenský test, jestli se menstruace do 2-3 dnů neobjeví.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: