Antikoncepce

Dobrý den, prosím o radu. Mám doma 7 týdenní dceru, kterou kojím i přikrmuji a minulý týden (úterý) jsem začala brát antikoncepci Azalia. Včera jsem měla pohlavní styk s vyvrcholením do mě. Chtěla jsem se zeptat jestli je možnost otěhotnění a popř. kdy je čas udělat si těhotenský test? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, s největší pravděpodobností nebudete těhotná, azlii jste brala 1 týden a navíc kojíte.pokud se přece jen chcete přesvědčit, tak tza 3 týdny těhotenský test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: