Antikoncepce

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat,jestli vadí, že jsem si vzala antikoncepci 5 hod. po obvyklém čase? Antikoncepci beru 3 měsíce. Mám použít při souloži i kondom, nebo bez problémů pořád steně účinkuje antikoncepce? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zpoždění o 5 hodin účinek nesníží.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x