Antikoncepce

Dobry den, chtela jsem se zeptat, asi rok a pul uzivam antikoncepci Lyndinette 20. V poslednich asi 2-3 tydnech zmizela veskera chut na styk s pritelem, dokonce mi i vadi pusa nebo doteky. Na internetu jsem cetla ze je to normalni a ze staci prestat HA uzivat nebo zmenit. Zajimalo by me jestli mam HA vysadit nebo zmenit. Co byste mi poradil? Dekuji

Odpověď odborníka:

Na vašem místě bych zkusil změnu, dobrý efekt mívá Jeanine. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: