Antikoncepce

dobrý den, mám dotaz ohledně HA a pohl.styku. Když užívám HA Sunya bez přerušení užívání čili dvě plata po sobě, bez krvácení. A v prvním týdnu druhého platíčka, kdy by měla být jinak tedy menstruace, došlo k jinak nechráněnému styku, je nějaká možnost, že bych otěhotněla? (užívala jsem zrovna Polygynax). Ha beru velmi pravidelně, prakticky bez chyby. Myslím, že to možné není. I menstruaci jsem měla, i když slabší. ale raději chci slyšet názor odborníka. Děkuji Jana

Odpověď odborníka:

Máte pravdu,při kontinuálním užívaní by ke graviditě dojít nemělo, zanechte obav. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: