Antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je možné otěhotnět, když jsem si v pátek ve 20.00 zapomněla vzít tabletku a vzala jsem si ji v sobotu ráno 6.30 a pak jsem si vzala obvykle ve 20.00 a pak jsem měla s přítelem pohlavní styk?? Antikoncepci beru první měsíc a stalo se to na konci druhé řady tabletek v platíčku. Přes týden se mi zamotala hlava, mívám nízký tlak,ale i tak jsem z toho nervozní. V příbalovém letáčku sem četla že první 3 měsíce (Chloe) se můžou objevit příznaky závratí a mdloby. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud nebyla prodleva delší než 12 hodin je gravidita nepravděpodobná,zachovejte klid. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Biologická léčba lupénky: dostupná jen pro vážné případy
Ošetřit řeznou ránu by měl umět každý: praktický návod
Články: Ošetřit řeznou ránu by měl umět každý: praktický návod
Zažila to většina z nás...
ERCP
Články: ERCP
ERCP, endoskopická...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Doutníky a dýmka jako zdravější varianta cigaret? Nesmysl
Články: Doutníky a dýmka jako zdravější varianta cigaret? Nesmysl
Kuřáci doutníků a dýmek...
Diabetologické vyšetření
Články: Diabetologické vyšetření
Diabetologické vyšetření je...
Infekce močových cest
Články: Infekce močových cest
Infekce močových cest je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: