Antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepi již 3. měsíc a po 2 měsíci jsem měla 7 denní pauzu, poté jsem si 8 den vzala prášek a 9 den jsem měla nechráněný pohlavní styk, prášky jsem samozřejmě i nadále brala, chci se zeptat jestli je nějaká pravdepodobnost těhotenství. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepční tabletky užíváte tak jak máte, tedy jste před otěhotněním chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: