Antikoncepce

Dobrý den, je možné zda po třičtvrtě roce co užívám HA Sunya po ní přibírám. Na začátku braní jsem nepřibrala. Před menstruací mě bolí vaječníky. Cítím se i celkově nafouklá.Může to být způsobeno HA?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po antikoncepci nepřibíráte. Příčina bude jinde. Pocity mírného nafouknutí či tlaku v podbřišku však před menstruací mít můžete. To by se dalo ev. vyřešit delšími cykly užívání antikoncepce, např. 3 měsíce v kuse.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: