Antikoncepce

Dobrý den pane doktore, chci se zeptat: dcera-17 let bere antikoncepci 3 měsíc Lindynette 20, též dosti zhubla - ne dietou, ale ještě před braním HA-začaly ji padat dosti vlasy-je možné,že je to braním antikoncepce?Prosím poraďte. Děkuji Jarka

Odpověď odborníka:

Zhubnutí jistě není po antikoncepci,vlasy mohou být částečně ovlivněny,pošlete dceru na kožní oddělení které by mohlo určit příčinu a nasadit léčbu,ale spíše bych hledal spojitost mezi váhovým úbytkem a padáním vlasů,bylo by vhodné vyšetření internistou Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: