Antikoncepce

dobrý den, již několikátým dnem užívám svou úplně první antikoncepci (chloe). začala jsem ji v první den krvácení užívat. Krvácení ovšem trvalo pouhé dva dny a půl. Mohlo by to být právě díky antikoncepci. ještě před tím než jsem ji začala brát jsem měla pohlavní styk (kondom, pharmatex), enní možné že jsem těhotná, když bylo krvácení tak krátké? a pokud ne jsem již chráněná proti otěhotnění?

Odpověď odborníka:

Ivano, dobrý den! Otěhotnění i přes použitý kondom a pharmatex možné je, ale extrémně nepravděpodobné. Dvojí ochrana tohoto typu se obecně považuje za zcela spolehlivou. Během prvního cyklu bych zcela na hormonální antikoncepci nespoléhal - přidejte třeba ještě pharmatex. O tom, jak antikoncepce funguje a jak se chránit před početím pohovořte se svým gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x